Thorslätts Produktions Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och Thorslätts Produktions Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Thorslätts Produktions Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Thorslätts Produktions Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Thorslätts Produktions Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-04-15. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Thorslätts Produktions Aktiebolag ska trivas.

Thorslätts Produktions Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vellinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva lantbruk, utföra gräv- och schaktningsarbeten, park- och grönyteskötsel, rensning av badstränder från tång och dylikt samt bortforsling av detsamma, idka kapitalförvaltning, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Thorslätts Produktions Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Thorslätts Produktions Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Thorslätts Produktions Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-487082.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Thorslätts Produktions Aktiebolag är Cedergren, Hans Thorvald som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Cedergren, Maria Helena som är född 1968 och har titeln Suppleant, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .

Thorslätts Produktions Aktiebolag har 556423-7179 som sitt organisationsnummer.