Herrestorps jordbruk Aktiebolag

Skåne län

Information

Herrestorps jordbruk Aktiebolag är ett av många företag som finns i Vellinge. Det är nämligen den kommunen som Herrestorps jordbruk Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Herrestorps jordbruk Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Herrestorps jordbruk Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1991-05-07. Men sedan 1991-01-01 så har Herrestorps jordbruk Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Greviev. 19, 235 94, Vellinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Herrestorps jordbruk Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Vellinge arbetar för att företag som Herrestorps jordbruk Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Herrestorps jordbruk Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva odling och handel med jordbruksprodukter, djurskötsel och uthyrningsverksamhet, kapitalförvaltning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Herrestorps jordbruk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Herrestorps jordbruk Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Anders Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kerstin Anita som är född 1946 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Herrestorps jordbruk Aktiebolag är 556425-0073.