Schöns Golvslip Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva parkettslipning, golvläggning, skönhetsvård samt försäljning av tillbehör till ovan och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Schöns Golvslip Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vellinge så är Schöns Golvslip Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Vellinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vellinge och i Skåne län. Redan 1991-12-13 så skapades Schöns Golvslip Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Schöns Golvslip Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Schöns Golvslip Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556438-2744 är organisationsnummret för företaget som finns i Vellinge.

Just nu är Schöns Golvslip Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Schöns Golvslip Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-421507 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Schön, Barbro Marianne -Schön, Nils Åke

Följande personer är på något sätt aktiva inom Schöns Golvslip Aktiebolag är Schön, Nils Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Schön, Barbro Marianne som är född 1959 och har titeln Suppleant, Landeke, Dan Axel som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Dan Landeke AB som är född och har titeln Revisor, .