Fotograf Erland Andersson Aktiebolag

Skåne län

Information

Fotograf Erland Andersson Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där Fotograf Erland Andersson Aktiebolag finns. I Vellinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fotograf Erland Andersson Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Fotograf Erland Andersson Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Fotograf Erland Andersson Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Fotograf Erland Andersson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Falsterbov. 273, 235 91, Vellinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-422121.

Vellinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Fotograf Erland Andersson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Fotograf Erland Andersson Aktiebolag har idag 556442-6376 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Fotograf Erland Andersson Aktiebolag

Bolaget skall bedriva verksamhet med fotografisk inriktning och Art-Direcetor-verksamhet inom företagssektorn samt handel och förvaltning av värdepapper och fast egendom, samt därmed förenlig verksamhet.

I Fotograf Erland Andersson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Arvid Erland som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Tegerup, Linda Lis-Britt som är född 1952 och har titeln Suppleant, Palm, Jan Robert som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .