Gessie Handelsträdgård AB

Skåne län

Information

Gessie Handelsträdgård AB är ett av många bolag som finns i Vellinge. Det är nämligen den kommunen som Gessie Handelsträdgård AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gessie Handelsträdgård AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Gessie Handelsträdgård AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-08-13. Men sedan 1992-01-01 så har Gessie Handelsträdgård AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gessie 18, 235 93, Vellinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gessie Handelsträdgård AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-367400.

Vellinge arbetar för att bolag som Gessie Handelsträdgård AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gessie Handelsträdgård AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva inköp, försäljning och produktion av prydnadsväxter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gessie Handelsträdgård AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gessie Handelsträdgård AB och det är följande personer, Brånalt, Per Olof som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Jan-Erik Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Brånalt, Kerstin Jeanette som är född 1951 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gessie Handelsträdgård AB är 556451-8164.