Beinar & Son Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och Beinar & Son Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Beinar & Son Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Beinar & Son Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Beinar & Son Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-11-03. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Beinar & Son Aktiebolag ska trivas.

Beinar & Son Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vellinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Beinar & Son Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-05.

Idag är Beinar & Son Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Beinar & Son Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-374761.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Beinar & Son Aktiebolag är Wilander, Lars Tore Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilander, Gerd Edla Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lundskog, Sven Oskar Staffan som är född 1953 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Beinar & Son Aktiebolag har 556455-8921 som sitt organisationsnummer.