JEDOC Skyddsteknik Aktiebolag

Skåne län

Information

JEDOC Skyddsteknik Aktiebolag är ett bolag som finns i Vellinge. I JEDOC Skyddsteknik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Obrant, Per Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Belfrage Obrant, Christina Marianne som är född 1959 och har titeln Suppleant, Bern, Karin Annika som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med JEDOC Skyddsteknik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå JEDOC Skyddsteknik Aktiebolag på telefon 040-295490.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med samt äga och förvalta värdepapper aktier, och fonder samt äga och förvalta fastigheter.

Idag är JEDOC Skyddsteknik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

JEDOC Skyddsteknik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Vellinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

JEDOC Skyddsteknik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och JEDOC Skyddsteknik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JEDOC Skyddsteknik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

JEDOC Skyddsteknik Aktiebolag har 556460-6381 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.