HQ Stefan Nilsson Aktiebolag

Skåne län

Information

556462-9227 är organisationsnummer för företaget HQ Stefan Nilsson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HQ Stefan Nilsson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vellinge som är den kommunen som HQ Stefan Nilsson Aktiebolag finns i.

HQ Stefan Nilsson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-02-17 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HQ Stefan Nilsson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

HQ Stefan Nilsson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vellinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för HQ Stefan Nilsson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med HQ Stefan Nilsson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-915093 eller genom brev på följande adress:
Regementsg. 72, 217 51, Malmö

Bolaget skall bedriva utveckling av marknadsföringskoncept på Internet, konsultation inom strategi och marknadsföring samt även idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HQ Stefan Nilsson Aktiebolag och det är Nilsson, Stefan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per-Åke Patrik som är född 1970 och har titeln Suppleant, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,