Scandnet Aktiebolag

Skåne län

Information

556467-0270 är organisationsnummer för bolaget Scandnet Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Scandnet Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vellinge som är den kommunen som Scandnet Aktiebolag finns i.

Scandnet Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-06-21 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Scandnet Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-23.

Scandnet Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vellinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Scandnet Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Scandnet Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-487030 eller genom brev på följande adress:
G. Landsv. 7, 235 99, Vellinge

Bolaget skall bedriva försäljning av elektronik, företrädesvis hemelektronik, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Scandnet Aktiebolag och det är Almö, Linda Elisabeth som är född 1973 och har titeln VD, Almö, Linda Elisabeth som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Almö, Leif Olof som är född 1944 och har titeln Suppleant, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln Revisor, Företagsredovisning i Ystad AB som är född och har titeln Revisor,