Kaj Bjerstedt Aktiebolag

Skåne län

Information

556467-9529 är organisationsnummer för bolaget Kaj Bjerstedt Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kaj Bjerstedt Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vellinge som är den kommunen som Kaj Bjerstedt Aktiebolag finns i.

Kaj Bjerstedt Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-06-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kaj Bjerstedt Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kaj Bjerstedt Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vellinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kaj Bjerstedt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Kaj Bjerstedt Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-922440 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall utföra tandtekniska arbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Kaj Bjerstedt Aktiebolag och det är Bjerstedt, Kai Lars Roland som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjerstedt, Birgit Eva Linnea som är född 1945 och har titeln Suppleant, Jönsson, Lars Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,