Bygghuset på Gotland AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Bygghuset på Gotland AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Vellinge här finns det många olika Aktiebolag. Bygghuset på Gotland AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Vellinge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Bygghuset på Gotland AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556475-0437.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-3497405 alternativt besöka eller skicka post till Bygghuset på Gotland AB på följande adress Kämpev. 15, 236 34, Höllviken.

Bygghuset på Gotland AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-11-25.

I Bygghuset på Gotland AB så sitter följande personer i styrelsen: , Hederstedt, Gustav Andréas Petter som är född 1975 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggvaruhandelsverksamhet, äga och förvalta fastigheter och bedriva lager- och kontorshotellsverksamhet samt med ovanstående förenlig verksamhet.