Hovbacken Aktiebolag

Skåne län

Information

Hovbacken Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Vellinge. Det är nämligen den kommunen som Hovbacken Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hovbacken Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Hovbacken Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-11-02. Men sedan 1993-01-01 så har Hovbacken Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hovbacken Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-473010.

Vellinge arbetar för att bolag som Hovbacken Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hovbacken Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva uthyrningsverksamhet avseende lös egendom företrädesvis verkstads-, data-, skogsindustri-, transport-, bygg- och byggmaterialbranshen samt köp, försäljning och förvaltning av sådan egendom inklusive värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hovbacken Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hovbacken Aktiebolag och det är följande personer, Larsson, Lars Anders som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Kajsa Cecilia som är född 1988 och har titeln Suppleant, Anderberg, Sven Mats som är född 1962 och har titeln Revisor, Din Revisor på Hansa Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hovbacken Aktiebolag är 556475-5667.