Power Konsult i Höllviken Aktiebolag

Skåne län

Information

Power Konsult i Höllviken Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Vellinge. Det är nämligen den kommunen som Power Konsult i Höllviken Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Power Konsult i Höllviken Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-11-04.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Power Konsult i Höllviken Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-456393.

Vellinge arbetar för att verksamheter som Power Konsult i Höllviken Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Power Konsult i Höllviken Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom administrativ utveckling och ADB ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Power Konsult i Höllviken Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Power Konsult i Höllviken Aktiebolag och det är följande personer, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Power Konsult i Höllviken Aktiebolag är 556476-3919.