Skanör Produktion Aktiebolag

Skåne län

Information

Skanör Produktion Aktiebolag är ett bolag som finns i Vellinge. I Skanör Produktion Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahl, Lena Kristina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Agneta Elisabet som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Eva Maria som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Jan-Olof Lennart som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, May-Lis Ingegerd som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Skanör Produktion Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Skanör Produktion Aktiebolag på telefon 070-2716736.

Bolaget skall driva uppfödning av hästar och försäljning av maskinutrustning till lantbruk och industri.

Idag är Skanör Produktion Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Skanör Produktion Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Vellinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Skanör Produktion Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Skanör Produktion Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skanör Produktion Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Olsson, Jan-Olof Lennart -Olsson, May-Lis Ingegerd

Skanör Produktion Aktiebolag har 556492-8868 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.