PELU Läkarpraktik Aktiebolag

Skåne län

Information

PELU Läkarpraktik Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där PELU Läkarpraktik Aktiebolag finns. I Vellinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. PELU Läkarpraktik Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket PELU Läkarpraktik Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. PELU Läkarpraktik Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till PELU Läkarpraktik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Flinksg. 11, 235 33, Vellinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-939449.

Vellinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är PELU Läkarpraktik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

PELU Läkarpraktik Aktiebolag har idag 556494-5854 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för PELU Läkarpraktik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva hälso-och eller sjukvård, åkerbruk och husdjursskötsel, handel med och förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I PELU Läkarpraktik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Uppström, Peter Ingemar som är född 1950 och har titeln VD, Uppström, Peter Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Morin, Stefan som är född 1947 och har titeln Suppleant, Rosengren, Bengt Åke som är född 1936 och har titeln Revisor, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.