Fredrik Helander Konvertering Aktiebolag

Skåne län

Information

556497-9028 är organisationsnummer för bolaget Fredrik Helander Konvertering Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fredrik Helander Konvertering Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vellinge som är den kommunen som Fredrik Helander Konvertering Aktiebolag finns i.

Fredrik Helander Konvertering Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-11-01 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fredrik Helander Konvertering Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Fredrik Helander Konvertering Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vellinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fredrik Helander Konvertering Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Fredrik Helander Konvertering Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-254403 eller genom brev på följande adress:
Verkstadsv. 9, 245 34, Staffanstorp

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av pappark, skyddspapper och handel med bearbetad kartong, förpackningsmaterial samt handel med plastmakulaturer. Äga och förvalta fastigheter såväl inom som utom landet. Äga och förvalta värdepapper såväl svenska som utländska samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fredrik Helander Konvertering Aktiebolag och det är Helander, Fredrik som är född 1973 och har titeln VD, Helander, Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Björn Johan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Bengt-Göran Herbert som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Hans-Eric Wilhelm som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Helander, Ulf Jörgen Berne som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamotWindt, Bo Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Eriksson, Nils Morgan som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor