Laroque International Aktiebolag

Skåne län

Information

556503-3551 är organisationsnummer för bolaget Laroque International Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Laroque International Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vellinge som är den kommunen som Laroque International Aktiebolag finns i.

Laroque International Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-04-28 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Laroque International Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Laroque International Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vellinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Laroque International Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Laroque International Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Kompanig. 9, 235 31, Vellinge

Bolaget skall bedriva ekonomi- datakonsult verksamhet och kapital- fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Laroque International Aktiebolag och det är Stenfeldt, Jan Anders Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenfeldt, Ingela Thea Helen som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor,