Söderslätt grafisk form och design AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och Söderslätt grafisk form och design AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Söderslätt grafisk form och design AB är ett av dem. Statusen för Söderslätt grafisk form och design AB är att Bolaget är inaktivt.

Söderslätt grafisk form och design AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-01-04. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där företaget finns i jobbar för att företag som Söderslätt grafisk form och design AB ska trivas.

I Vellinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva grafisk form och design, handel med aktier och andra värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Söderslätt grafisk form och design AB inte är momsregistrerat.

Idag är Söderslätt grafisk form och design AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Söderslätt grafisk form och design AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-442330.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Söderslätt grafisk form och design AB är Lindberg, Arne Magnus som är född 1960 och har titeln Likvidator, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .

Söderslätt grafisk form och design AB har 556503-8386 som sitt organisationsnummer.