La Lingua Scandinavia AB

Skåne län

Information

556514-3152 är organisationsnummer för företaget La Lingua Scandinavia AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som La Lingua Scandinavia AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vellinge som är den kommunen som La Lingua Scandinavia AB finns i.

La Lingua Scandinavia AB har varit registrerat sedan 1995-06-28 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för La Lingua Scandinavia AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

La Lingua Scandinavia AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vellinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för La Lingua Scandinavia AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med La Lingua Scandinavia AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8475210 eller genom brev på följande adress:
Gammelgårdsg. 10, 233 42, Svedala

Bolaget skall bedriva avel och tävlingsverksamhet avseende hästar, all tänkbar verksamhet gällande översättningar och på översättningsbyrå förekommande arbeten samt produktion av hem- sidor och textförfattande för reklamändamål i hela världen och på alla förekommande språk jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med La Lingua Scandinavia AB och det är Deschrynmakers, Yvette som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nilsson, Per-Åke som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Åke som är född 1942 och har titeln Delgivningsbar person, Jelinek, Peter Daniel som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,