Nordic Sailevent AB

Skåne län

Information

Nordic Sailevent AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där Nordic Sailevent AB finns. I Vellinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nordic Sailevent AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Nordic Sailevent AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Nordic Sailevent AB så kan ni göra det genom att skicka er post till ¤SLOTTAGÅRDSGATAN ¤9 ¤, 235 35, Vellinge¤vellinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-459570.

Vellinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Nordic Sailevent AB Privat, ej börsnoterat.

Nordic Sailevent AB har idag 556519-5541 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Nordic Sailevent AB

Bolaget skall bedriva uthyresverksamhet av båtar samt anordna events till företag, organisationer samt privatperson samt därmed förenlig verksamhet.

I Nordic Sailevent AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brandberg, Alf Jan Crister som är född 1963 och har titeln VD, Brandberg, Alf Jan Crister som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandberg, Marita Ann-Louise som är född 1965 och har titeln Suppleant, Zackrisson, Anna Maria Pernilla som är född 1968 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor, .