Inter BAG System AB

Skåne län

Information

Inter BAG System AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där Inter BAG System AB finns. I Vellinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Inter BAG System AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Inter BAG System AB har haft sedan 1998-01-01. Inter BAG System AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Inter BAG System AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Flygarev. 9D, 0 , Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-451891.

Vellinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Inter BAG System AB Privat, ej börsnoterat.

Inter BAG System AB har idag 556520-6082 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Inter BAG System AB

Bolaget skall sälja förpackningslösningar till detaljhandeln och industrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Inter BAG System AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Petersson, Carl Fredrik som är född 1966 och har titeln VD, Petersson, Carl Fredrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Gun Ann-Marie som är född 1940 och har titeln Suppleant, Magnusson, Susanna Maria som är född 1973 och har titeln Revisor, .