Reklambyrån Wax & Gold Sthlm AB

Skåne län

Information

556520-9334 är organisationsnummer för företaget Reklambyrån Wax & Gold Sthlm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Reklambyrån Wax & Gold Sthlm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vellinge som är den kommunen som Reklambyrån Wax & Gold Sthlm AB finns i.

Reklambyrån Wax & Gold Sthlm AB har varit registrerat sedan 1995-07-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Reklambyrån Wax & Gold Sthlm AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Reklambyrån Wax & Gold Sthlm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vellinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Reklambyrån Wax & Gold Sthlm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Reklambyrån Wax & Gold Sthlm AB så kan ni göra det på telefon genom 08-207101 eller genom brev på följande adress:
VÄSTRA MELLANVÄGEN 6, 236 42, Höllviken

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet innefattande organisation och företagsutveckling inom Sverige såväl som internationellt, förvaltning och handel med värdepapper och fatigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Reklambyrån Wax & Gold Sthlm AB och det är Löfgren, Hans Robert som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgren, Hans Viktor som är född 1922 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor,