Flommen Redovisning & Konsult AB

Skåne län

Information

Flommen Redovisning & Konsult AB är ett av många verksamheter som finns i Vellinge. Det är nämligen den kommunen som Flommen Redovisning & Konsult AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Flommen Redovisning & Konsult AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-09-22.

Flommen Redovisning & Konsult AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-07-31. Men sedan 2005-09-22 så har Flommen Redovisning & Konsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Stefan Löfvings v. 26, 239 31, Skanör. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Flommen Redovisning & Konsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-472277.

Vellinge arbetar för att verksamheter som Flommen Redovisning & Konsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Flommen Redovisning & Konsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva redovisningsbyråverksamhet, ekonomisk rådgivning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Flommen Redovisning & Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Flommen Redovisning & Konsult AB och det är följande personer, Knutsson, Elisabeth Petra som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Kerstin Marianne som är född 1943 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Flommen Redovisning & Konsult AB är 556525-0791.