Christer Bergdahl Consult Aktiebolag

Skåne län

Information

Christer Bergdahl Consult Aktiebolag är en verksamhet som finns i Vellinge. I Christer Bergdahl Consult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergdahl, Ernst Christer som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergdahl, Karin Agneta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Christer Bergdahl Consult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Christer Bergdahl Consult Aktiebolag på telefon 040-470125.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena ekonomi och marknadsföring, bedriva handel med värdepapper samt bedriva handel med natur- och lösviktsgodis ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Christer Bergdahl Consult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Christer Bergdahl Consult Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Vellinge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Christer Bergdahl Consult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Christer Bergdahl Consult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Christer Bergdahl Consult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Christer Bergdahl Consult Aktiebolag har 556526-2416 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.