CP Höllviken Aktiebolag

Skåne län

Information

556530-8888 är organisationsnummer för bolaget CP Höllviken Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CP Höllviken Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vellinge som är den kommunen som CP Höllviken Aktiebolag finns i.

CP Höllviken Aktiebolag har varit registrerat sedan 1996-04-17 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för CP Höllviken Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-11-06.

CP Höllviken Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vellinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CP Höllviken Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson, Christin Ulrika -Persson, Robert Christer

Vill ni komma i kontakt med CP Höllviken Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5511785 eller genom brev på följande adress:
Collins v. 37 C, 236 33, Höllviken

Bolaget ska bedriva bygg- och montageservice.

Det finns olika personer som har en koppling med CP Höllviken Aktiebolag och det är Persson, Robert Christer som är född 1945 och har titeln VD, Persson, Robert Christer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Christin Ulrika som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Ringdahl, Per-Stefan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Andersson, Ulf Torben som är född 1956 och har titeln Revisor, Skånecronan Revision AB som är född och har titeln Revisor