TrädgårdsRingen Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns TrädgårdsRingen Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Vellinge här finns det många olika Aktiebolag. TrädgårdsRingen Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Vellinge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

TrädgårdsRingen Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556531-8309.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-461050 alternativt besöka eller skicka post till TrädgårdsRingen Aktiebolag på följande adress Österg. 6, 235 33, Vellinge.

TrädgårdsRingen Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I TrädgårdsRingen Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Andersson, Per Göran som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Salomonsson, Mats Göran som är född 1955 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall sprida kunskap om samt främja intresset för trädgårdsprodukter av hög kvalitet i ärligt konsumentupplysande syfte samt idka därmed förenlig verksamhet.