Små Hjärtan Barn & Tonårskläder AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och Små Hjärtan Barn & Tonårskläder AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Små Hjärtan Barn & Tonårskläder AB är ett av dem. Statusen för Små Hjärtan Barn & Tonårskläder AB är att Bolaget är aktivt.

Små Hjärtan Barn & Tonårskläder AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-07-10. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Små Hjärtan Barn & Tonårskläder AB ska trivas.

Små Hjärtan Barn & Tonårskläder AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-25. I Vellinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka försäljning av kläder & accessoarer samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Små Hjärtan Barn & Tonårskläder AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Små Hjärtan Barn & Tonårskläder AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Små Hjärtan Barn & Tonårskläder AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-422180.

Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Birgit Cecilia -Eriksson, Nils Weste.

De som är på något sätt har med Små Hjärtan Barn & Tonårskläder AB är Eriksson, Birgit Cecilia som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Nils Weste som är född 1954 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Roland som är född 1957 och har titeln Revisor, Resursgruppen i Sverige AB som är född och har titeln Revisor, .

Små Hjärtan Barn & Tonårskläder AB har 556532-7193 som sitt organisationsnummer.