Sweflex Sweden Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolagets verksamhet är tillverkning och försäljning av plastdetaljer för dental- och medicinbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sweflex Sweden Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vellinge så är Sweflex Sweden Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Vellinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vellinge och i Skåne län. Redan 1997-02-17 så skapades Sweflex Sweden Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Sweflex Sweden Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-06-21

556539-0241 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vellinge.

Just nu är Sweflex Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Sweflex Sweden Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-469311 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Nordström, Kaj Arne Lennart -Nordström, Lars Arne Christer

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sweflex Sweden Aktiebolag är Nordström, Lars Arne Christer som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Kaj Arne Lennart som är född 1929 och har titeln Suppleant, Johansson, Bodil Ingegerd som är född 1956 och har titeln Revisor, .