Fönsterbytaren i Vellinge AB

Skåne län

Information

556542-6805 är organisationsnummer för verksamheten Fönsterbytaren i Vellinge AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fönsterbytaren i Vellinge AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vellinge som är den kommunen som Fönsterbytaren i Vellinge AB finns i.

Fönsterbytaren i Vellinge AB har varit registrerat sedan 1997-07-03 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fönsterbytaren i Vellinge AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Fönsterbytaren i Vellinge AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vellinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fönsterbytaren i Vellinge AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Fönsterbytaren i Vellinge AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5481516 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva måleriverksamhet, byggnadsverksamhet, transporter av gods, handel med värdepapper och fastigheter samt handel med last- och personbilar jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fönsterbytaren i Vellinge AB och det är Hansson, Hans Folke Håkan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Stefan Torbjörn som är född 1953 och har titeln Suppleant, Andersson, Ulf Torben som är född 1956 och har titeln Revisor, Skånecronan Revision AB som är född och har titeln Revisor,