Lumilite Aktiebolag

Skåne län

Information

Lumilite Aktiebolag är ett bolag som finns i Vellinge. I Lumilite Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Anderberg, Bengt Åke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Torsten Hakon som är född 1943 och har titeln Suppleant, Grüner, Alexander Tibor som är född 1953 och har titeln Revisor, Alex Grüners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lumilite Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lumilite Aktiebolag på telefon 070-8138877.

Bolaget skall bedriva handel med reklamprodukter, huvudsakligen reklamskyltar samt järnvaror för industriellt bruk, huvudsakligen metallstegar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lumilite Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lumilite Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Vellinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lumilite Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Lumilite Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lumilite Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lumilite Aktiebolag har 556545-9160 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.