Gyatrollets förskola Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och Gyatrollets förskola Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Gyatrollets förskola Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Gyatrollets förskola Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Gyatrollets förskola Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1997-10-10. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Gyatrollets förskola Aktiebolag ska trivas.

Gyatrollets förskola Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Vellinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förskoleverksamhet för åldrarna 1-6 år samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gyatrollets förskola Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Gyatrollets förskola Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Gyatrollets förskola Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-456406.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Åsa Alice Katarina -Smith, Ingrid Anette.

De som är på något sätt har med Gyatrollets förskola Aktiebolag är Larsson, Eva Birgitta som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Auli Hannele som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Åsa Alice Katarina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Smith, Ingrid Anette som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Gyllenberg, Mats Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Sven-Erik Nilsson i Malmö AB som är född och har titeln Revisor.

Gyatrollets förskola Aktiebolag har 556546-9029 som sitt organisationsnummer.