Hälsotriangeln AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och Hälsotriangeln AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hälsotriangeln AB är ett av dem. Statusen för Hälsotriangeln AB är att Bolaget är aktivt.

Hälsotriangeln AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-11-07. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hälsotriangeln AB ska trivas.

Hälsotriangeln AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-02. I Vellinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import, försäljning, marknadsföring och distribution av naturprodukter samt utbildning av återförsäljare ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hälsotriangeln AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-02.

Idag är Hälsotriangeln AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Hälsotriangeln AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hälsotriangeln AB är Hertzberg Gidlund, Barbro Cecilia som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Tarring, Gertie Gunilla Ann-Marie som är född 1957 och har titeln Suppleant, Herbst, Carina Karolina som är född 1968 och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson AB som är född och har titeln Revisor, .

Hälsotriangeln AB har 556548-2667 som sitt organisationsnummer.