Carlson Ahnell AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva detaljhandel med inredning jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Carlson Ahnell AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vellinge så är Carlson Ahnell AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Vellinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vellinge och i Skåne län. Redan 1997-11-19 så skapades Carlson Ahnell AB och företaget är har F-skattsedel Carlson Ahnell AB har haft det sedan 2006-06-03.

Carlson Ahnell AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-06-03

556548-3830 är organisationsnummret för företaget som finns i Vellinge.

Just nu är Carlson Ahnell AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Carlson Ahnell AB så går det att nå dem via telefon på 040-305977 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Carlson Ahnell AB är Carlsson Ahnell, Madeleine Ida E som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, David Mikael som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lindstedt, Ingrid Ulrika som är född 1966 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .