Swedin Interiör AB

Skåne län

Information

Swedin Interiör AB är ett av många verksamheter som finns i Vellinge. Det är nämligen den kommunen som Swedin Interiör AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Swedin Interiör AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1998-01-28.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Swedin Interiör AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2127025.

Vellinge arbetar för att verksamheter som Swedin Interiör AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Swedin Interiör AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva agentur- och detaljhandel inom hemtextil och heminredning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Swedin Interiör AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Swedin Interiör AB och det är följande personer, Swedin, Olov Gunnar som är född 1966 och har titeln VD, Swedin, Olov Gunnar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Esbjörnsson, Ulf som är född 1938 och har titeln Suppleant, Gabre, Lars Johan som är född 1963 och har titeln Revisor, Cederlund, Stig Olof Ingemar som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Företagsrevision Sjuhärad AB som är född och har titeln Revisor.Cederlund Revisor & Konsult AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Swedin Interiör AB är 556552-2744.