Dittrich Konsult AB

Skåne län

Information

Dittrich Konsult AB är ett av många verksamheter som finns i Vellinge. Det är nämligen den kommunen som Dittrich Konsult AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Dittrich Konsult AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Dittrich Konsult AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1998-03-30. Men sedan 1998-01-01 så har Dittrich Konsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vikensv. 57, 236 41, Höllviken. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dittrich Konsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-450832.

Vellinge arbetar för att verksamheter som Dittrich Konsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dittrich Konsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva följande verksamheter: 1. Religionsvetenskaplig forskning med tillhörande fältarbete, publicering och pedagogisk verksamhet 2. Värdepappers- och valutahandel för bolagets egen räkning.

Firmatecknare för Dittrich Konsult AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dittrich Konsult AB och det är följande personer, Dittrich, Walter Martin som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Dittrich, Irene Ingela Ann-Charlott som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Dittrich Konsult AB är 556554-0290.