IPF Global Consultants Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och IPF Global Consultants Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och IPF Global Consultants Aktiebolag är ett av dem. Statusen för IPF Global Consultants Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

IPF Global Consultants Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1998-04-14. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där företaget finns i jobbar för att företag som IPF Global Consultants Aktiebolag ska trivas.

IPF Global Consultants Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Vellinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är internationell konsultverksamhet inom ekonomi och organisation, handel med värdepapper, rådgivning och försäljning inom området kost, friskvård och träning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att IPF Global Consultants Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är IPF Global Consultants Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med IPF Global Consultants Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-459340.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med IPF Global Consultants Aktiebolag är Hagman, Ulf Erik Lennart som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagman, Kerstin Helena Elisabeth som är född 1967 och har titeln Suppleant, Hansson, Mona Ingela som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

IPF Global Consultants Aktiebolag har 556554-7634 som sitt organisationsnummer.