Serendipity Computing AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och Serendipity Computing AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Serendipity Computing AB är ett av dem. Statusen för Serendipity Computing AB är att Bolaget är aktivt.

Serendipity Computing AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-05-06. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Serendipity Computing AB ska trivas.

Serendipity Computing AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Vellinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska vara verksamt inom TIME-sektorns alla delar (Technology, Information, Media, Entertainment). Bolaget ska därför driva IT-konsultverksamhet med inriktning på nätverk, support och utbildning, designa och installera HTPC (Home Theater PC) och hembiosystem, utveckla och utvärdera nya tekniska lösningar för sällskapsspel med huvudsakling inriktning på DVD och CD och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall därutöver äga och förvalta fast och lös egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Serendipity Computing AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Serendipity Computing AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Serendipity Computing AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-442244.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Serendipity Computing AB är Larsson, Ulf Patrick som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Monika Ann-Christin som är född 1947 och har titeln Suppleant, Andersson Eneberg, Åsa Cecilia som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Serendipity Computing AB har 556555-7856 som sitt organisationsnummer.