TrafoKonsult Sweden AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom elbranschen samt handel med produkter tillhörande densamma.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TrafoKonsult Sweden AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vellinge så är TrafoKonsult Sweden AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Vellinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vellinge och i Skåne län. Redan 2000-01-04 så skapades TrafoKonsult Sweden AB och verksamheten är har F-skattsedel TrafoKonsult Sweden AB har haft det sedan 2000-01-27.

TrafoKonsult Sweden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-02-16

556581-6161 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vellinge.

Just nu är TrafoKonsult Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med TrafoKonsult Sweden AB så går det att nå dem via telefon på 040-458361 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom TrafoKonsult Sweden AB är Svensson, Lars Anders som är född 1970 och har titeln VD, Svensson, Lars Anders som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Hans Ingemar Hilder som är född 1935 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Ulf Patrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .