Asklunda O Närlivs Aktiebolag

Skåne län

Information

Asklunda O Närlivs Aktiebolag är ett av många företag som finns i Vellinge. Det är nämligen den kommunen som Asklunda O Närlivs Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Asklunda O Närlivs Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-01-27.

Asklunda O Närlivs Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-12-22. Men sedan 2000-01-27 så har Asklunda O Närlivs Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Talltiteg. 24, 235 38, Vellinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Asklunda O Närlivs Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-422292.

Vellinge arbetar för att företag som Asklunda O Närlivs Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Asklunda O Närlivs Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva dagligvaruhandel med brett sortiment, tipstjänst, försäljning av lotter, videouthyrning, äga och förvalta fastigheter, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Asklunda O Närlivs Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Sedeli, Alf Arpad Ernö -Sedeli, Britta Maria Elisabeth.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Asklunda O Närlivs Aktiebolag och det är följande personer, Sedeli, Alf Arpad Ernö som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sedeli, Britta Maria Elisabeth som är född 1959 och har titeln Suppleant, Christensson, Jan Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Asklunda O Närlivs Aktiebolag är 556581-9397.