ThE Konsult i Höllviken AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva marknadskonsultationer inom IT-branschen (internet, intranetlösningar), utbildningsverksamhet i säljteknik inom IT-branschen och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ThE Konsult i Höllviken AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vellinge så är ThE Konsult i Höllviken AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Vellinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vellinge och i Skåne län. Redan 2000-03-16 så skapades ThE Konsult i Höllviken AB och verksamheten är har F-skattsedel ThE Konsult i Höllviken AB har haft det sedan 2000-03-27.

ThE Konsult i Höllviken AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-03-27

556586-3221 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vellinge.

Just nu är ThE Konsult i Höllviken AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med ThE Konsult i Höllviken AB så går det att nå dem via telefon på 040-453477 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom ThE Konsult i Höllviken AB är Heinestam, Ulla Catrin som är född 1964 och har titeln Likvidator, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor, .