Accessteknik i Örestad Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Accessteknik i Örestad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Vellinge här finns det många olika Aktiebolag. Accessteknik i Örestad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Vellinge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Accessteknik i Örestad Aktiebolag är momsregistrerat sedan2000-09-12 och har organisationsnummer 556595-8526.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-3226071 alternativt besöka eller skicka post till Accessteknik i Örestad Aktiebolag på följande adress Kyrkov. 1, 235 41, Vellinge.

Accessteknik i Örestad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-09-12.

I Accessteknik i Örestad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Simmons, Pernilla Anne-Charlotte som är född 1971 och har titeln Suppleant , Virgili, Ewa Christel Belinda som är född 1971 och har titeln Suppleant . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning och installation av teletekniska anläggningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.