Arkitektur & Film Carin Johanson AB

Skåne län

Information

Arkitektur & Film Carin Johanson AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där Arkitektur & Film Carin Johanson AB finns. I Vellinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Arkitektur & Film Carin Johanson AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Arkitektur & Film Carin Johanson AB har haft sedan 2000-09-01. Arkitektur & Film Carin Johanson AB har funnits sedan och 2000-09-25 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Arkitektur & Film Carin Johanson AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Österg. 12, 239 40, Falsterbo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5471644.

Vellinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Arkitektur & Film Carin Johanson AB Privat, ej börsnoterat.

Arkitektur & Film Carin Johanson AB har idag 556596-1595 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Arkitektur & Film Carin Johanson AB

Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet, produktion av film och böcker samt därmed förenlig verksamhet.

I Arkitektur & Film Carin Johanson AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johanson, Carin Margaretha som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristersson, Lars Mikael som är född 1947 och har titeln Suppleant, Ström, Torbjörn Albert som är född 1952 och har titeln Revisor, .