Hälsoproffsen Hagstad AB

Skåne län

Information

Hälsoproffsen Hagstad AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där Hälsoproffsen Hagstad AB finns. I Vellinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hälsoproffsen Hagstad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Hälsoproffsen Hagstad AB har haft sedan 2001-01-16. Hälsoproffsen Hagstad AB har funnits sedan och 2001-01-16 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hälsoproffsen Hagstad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Falsterbohus, 239 40, Falsterbo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-4705757.

Vellinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hälsoproffsen Hagstad AB Privat, ej börsnoterat.

Hälsoproffsen Hagstad AB har idag 556600-5491 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Hälsoproffsen Hagstad AB

Bolaget skall bdriva medicinsk konsultation samt därmed förenlig verksamhet.

I Hälsoproffsen Hagstad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hagstad, Nils Åke som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagstad, Kerstin Elisabet som är född 1941 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .