M-son's Bygg AB

Skåne län

Information

M-son's Bygg AB är ett av många verksamheter som finns i Vellinge. Det är nämligen den kommunen som M-son's Bygg AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

M-son's Bygg AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-12-14.

M-son's Bygg AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-11-28. Men sedan 2000-12-14 så har M-son's Bygg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Poppelv. 4, 239 42, Falsterbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på M-son's Bygg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-471506.

Vellinge arbetar för att verksamheter som M-son's Bygg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för M-son's Bygg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva byggnads- och snickeriverksamhet inom byggnadsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för M-son's Bygg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till M-son's Bygg AB och det är följande personer, Månsson, Paul Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Jane Camilla som är född 1965 och har titeln Suppleant, Anderberg, Sven Mats som är född 1962 och har titeln Revisor, Mattisson, Per Stefan som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Din Revisor på Hansa Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Resursgruppen i Sverige AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för M-son's Bygg AB är 556600-9105.