Grönvalls Truck & Maskin AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vellinge och Grönvalls Truck & Maskin AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Grönvalls Truck & Maskin AB är ett av dem. Statusen för Grönvalls Truck & Maskin AB är att Bolaget är aktivt.

Grönvalls Truck & Maskin AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-11-23. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Vellinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Grönvalls Truck & Maskin AB ska trivas.

Grönvalls Truck & Maskin AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14. I Vellinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning, service och uthyrning av intern materialhanteringsutrustning och hydraulisk verktygs- utrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Grönvalls Truck & Maskin AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14.

Idag är Grönvalls Truck & Maskin AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vellinge.

Vill man komma i kontakt med Grönvalls Truck & Maskin AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-937020.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Grönvalls Truck & Maskin AB är Grönvall, Lars Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönvall, Annika Katarina som är född 1969 och har titeln Suppleant, Jönsson, Lars Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Grönvalls Truck & Maskin AB har 556601-2265 som sitt organisationsnummer.