Mäklarfirman Inge Salomonsson AB

Skåne län

Information

Mäklarfirman Inge Salomonsson AB är ett av många verksamheter som finns i Vellinge. Det är nämligen den kommunen som Mäklarfirman Inge Salomonsson AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mäklarfirman Inge Salomonsson AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-03-29.

Mäklarfirman Inge Salomonsson AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-01-09. Men sedan 2001-03-29 så har Mäklarfirman Inge Salomonsson AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Skoltorget 3, 239 40, Falsterbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mäklarfirman Inge Salomonsson AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-471914.

Vellinge arbetar för att verksamheter som Mäklarfirman Inge Salomonsson AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mäklarfirman Inge Salomonsson AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall förmedla fastigheter och bostadsrätter, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mäklarfirman Inge Salomonsson AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mäklarfirman Inge Salomonsson AB och det är följande personer, Salomonsson, Inge Reinhold som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Salomonsson, Eva Christina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Sollerhed Fahlén, Gerd Ingrid som är född 1957 och har titeln Revisor, Bogren, John Erik som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mäklarfirman Inge Salomonsson AB är 556604-1835.