Rossorum AB

Skåne län

Information

556604-5943 är organisationsnummer för verksamheten Rossorum AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rossorum AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vellinge som är den kommunen som Rossorum AB finns i.

Rossorum AB har varit registrerat sedan 2001-01-03 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rossorum AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-02.

Rossorum AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vellinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rossorum AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Rossorum AB så kan ni göra det på telefon genom 040-473101 eller genom brev på följande adress:
Per Kvastmakares Gränd 8, 239 35, Skanör

Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet, formgivning, design, inredningskonsultationer, import och export av samt handel med möbler, textilier, presentartiklar, elektronik, elartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rossorum AB och det är Winnerstam, Göran Harold som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Brunskog, Petter Jakob som är född 1974 och har titeln Suppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor,