P-E Molander & Partners AB

Skåne län

Information

P-E Molander & Partners AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där P-E Molander & Partners AB finns. I Vellinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. P-E Molander & Partners AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket P-E Molander & Partners AB har haft sedan 2001-01-29. P-E Molander & Partners AB har funnits sedan och 2001-01-29 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till P-E Molander & Partners AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Domherreg. 7, 235 37, Vellinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-421860.

Vellinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är P-E Molander & Partners AB Privat, ej börsnoterat.

P-E Molander & Partners AB har idag 556605-0091 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för P-E Molander & Partners AB

Bolaget skall bedriva rådgivning inom företrädesvis IT-området, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

I P-E Molander & Partners AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Molander, Per-Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Molander, Sture Håkan som är född 1948 och har titeln Suppleant, Jansson, Karl Rune Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .