Agstore AB

Skåne län

Information

Agstore AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Vellinge som är den kommunen där Agstore AB finns. I Vellinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Agstore AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Agstore AB har haft sedan 2001-07-13. Agstore AB har funnits sedan och 2001-07-13 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Agstore AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skeppareg. 9, 239 30, Skanör men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-475210.

Vellinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Agstore AB Privat, ej börsnoterat.

Agstore AB har idag 556607-2921 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Agstore AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta lager- och industrifastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Agstore AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Per-Åke som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Silvblad, Pernilla Marie Elisabeth som är född 1969 och har titeln Suppleant, Jelinek, Peter Daniel som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .