Johan Körlin Trading AB

Skåne län

Information

Johan Körlin Trading AB är ett av många bolag som finns i Vellinge. Det är nämligen den kommunen som Johan Körlin Trading AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Johan Körlin Trading AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-06-06.

Johan Körlin Trading AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-04-27. Men sedan 2001-06-06 så har Johan Körlin Trading AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Förskoleg. 5, 230 40, Bara. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Johan Körlin Trading AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9290303.

Vellinge arbetar för att bolag som Johan Körlin Trading AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Johan Körlin Trading AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med kemikalier, oljor och bränslen samt bedriva därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom äga och förvalta fast och lös egendom.

Firmatecknare för Johan Körlin Trading AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Johan Körlin Trading AB och det är följande personer, Körlin, Johan Anders som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Körlin, Anders som är född 1945 och har titeln Suppleant, Larsson, Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Revisor, LEL Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Johan Körlin Trading AB är 556609-0691.